Segítség!!! Mit tegyek? A Whatsapp bedöglött és képtelen vagyok írni egy embernek, aki nincs a partnerlistámon. Nem is találja meg a fiókját...
Nemrég megismertem egy gyönyörű, nagyon okos és kedves lányt az interneten. Félig német, félig orosz. Megadta a telefonszámát, mert ő nem talált engem. Én sem találtam őt. Aztán az Instáját is megadta. Szintén nem találtam...
Nem akarom őt elveszíteni. Tudom a nevét, a telefonszámát, az életkorát, a városát és rengeteg dolgot róla, mégsem tudom vele felvenni a kapcsolatot.
Mit tegyek?
+7-es, vagyis orosz telefonszáma van neki. Lehet, hogy ez a gond?
Ilyen r*hadt nagy balszerencsét... Ha meg nem lehet az enyém, minek ismertem meg. Hogy epedezzek iránta egy éven vagy féléven át? Mit követtem el, hogy ez a karmám...
#2.
Hogy? Külföldi, ráadásul nem is uniós számot, más kérdés, hogy uniós határon belül? (Magyarítva: magyar területről, német területre orosz számot?)
#4.
Nekem valamiért külföldi számokat soha nem enged hívni... Még uniósat sem...
Lehet, hogy letiltattad valamikor.
Melyik szolgáltatónál vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!