Google Chrome-ban,hol lehet beállitani, hogy melyik oldal "sütijeit" ne törölje? Régen be lehetett állitani, most nem találom...
Figyelt kérdés
Sziasztok jó ideig nem "krómoztam" most lehet vissza állnék, régen az elözményeknél ha töröltem a sütiket is, nem törölt mindent, ahol szeretnék bejelentkezve maradni, pl facebook, az ilyen oldalakat beirhattam valahova és ezeket a sütiket megtartotta. Na most sehol nem találok ilyen opciót, tud valaki segiteni? köszi.márc. 4. 18:21
1/6 anonim válasza:
Szerintem ezt keresed, én legalábbis itt állítottam be őket: chrome://settings/content/siteData
2/6 A kérdező kommentje:
Ez kell! Ezek szerint megvan a funkció csak más néven . köszönöm! (elég fura lett volna ha ezt a funkciót kiveszik).
márc. 6. 13:39
3/6 A kérdező kommentje:
1es neked müködik? Nekem törli azt is amit beteszek kivételbe, és ki is léptet azokról a helyekről is ahonnét nem szeretném.
márc. 6. 13:47
4/6 anonim válasza:
Nekem a facebook van benne, sose léptet ki.
5/6 anonim válasza:
Esetleg használhatsz böngésző kiegészítőt, és abban választod ki, hogy mely weboldalak sütijei maradjanak és melyek törlődjenek automatikusan. [link]
6/6 A kérdező kommentje:
köszi 4-5 ( nem egyéretelmü, hogy 1 ember e, igen én is facét ilyeneket szeretnék ami sokszor van használva. Akkor majd próbálkozok köszi-
márc. 7. 09:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!