Facebook marketplacera már nem lehet úgy feltölteni egy hirdetést, hogy ne egyből csaló jelentkezzen rá?
Ritkán hirdetek, de kb 2 hónapja feltett bukósisakra egyből ketten is jelentkeztek, az egyik GLS-es a másik Foxpost-os futárt akart küldeni érte. Útóbbi tudtommal nem is megy ki házhoz, el is hajtottam mindkettőt.
Erre most felteszek egy motoros dobozt, és pár perc múlva megint a futáros dumával írnak rám.
Szoktam látni, hogy van aki csak 1 forintot ír az árra, ez vajon hatásos lehet ha valami keresőt használnak a csalók?
Bármit írsz, meg fognak találni. Erre egy iparág fejlődött. Semmilyen körülmények között nem szabad reagálni rájuk. Azonnal törlöd, tiltod őket.
Nemrég én is felraktam egy láncfűrészt. A feladás utáni első fél órában 5 fotómodell külsejű profilképpel írtak, hogy küldik a futárt, mert leküzdhetetlen vágyat éreznek arra, hogy azonnal láncfűrészt vegyenek. Nekem semmi dolgom nincs, csak adjam meg az email címemet, a többit majd ők intézik.
Válasz nélkül töröltem.
Igen, ez is egy csaj volt, 2 hetes facebookprofillal, meg amerikai lakhellyel. Gyorsan leráztam, hogy csak személyes átvétel van, meg olvassa el az utolsó sort, hogy futáros csalók kíméljenek :)
Az a szomorú, hogy állítólag hiába is jelentem, nem foglalkozik vele a Facebook. Számítógépről nem is jött be az opció, csak telefonon.
A faszbuk egy kalap szar, nem a felhasználóért van, hanem fordítva!
A csalók mellett!
Én is jelentettem már egy csomó csalód a facebookon, basztak törölni a felhasználó fiókját arra hivatkozva hogy "számtalan bejelentés érkezett a felhasználóval kapcsolatban, minden tőlük telhetőt megtesznek, hogy eltávolítsák a fiókot, tudják hogy ez frusztráló lehet számodra, de javasolják a felhasználó tiltását." és kész ennyi, le se szarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!