Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Www.Computta.com megbízható?

Www.Computta.com megbízható?

Figyelt kérdés
Aki hasznalja,mondana rola par szot?
febr. 21. 14:29
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Minden lehetőség közül a legrosszabb saját eszközt bevinni a munkahelyre, majd rákötni a céges netre, aztán mindenféle kétes programot futtatni. Ott már az adathalászat és incidens se semmi, de a céges adatok lopása vagy zsarolóvírus beengedése konkrétan az egészet nullázhatja, ha épp nincsenek észnél (nincs backup, jó védelem, stb.). És ha nincs tiltva hogy te csak úgy bevigyél egy PC-t és az áramot 'lopva' garázdálkodj, ott leszarják a biztonságot is.

Az még hagyján, hogy kifizettetik veled az áramszámla különbözetet, de ilyen hülyeséggel közvetlenül vagy közvetetten is milliós nagyságrendű kárt lehet összehozni, ha mégsem úgy jönnek össze a dolgok, ahogy gondoltad. Ez amolyan időzített bomba jellegű butaság, ami szépen csendben elketyeg a sarokban, aztán egyszer robban.

febr. 21. 16:28
 12/16 A kérdező kommentje:
Feltettem tegnap a "Minestat" nevu programot,hogy lassam,hogy mukodik az egesz rendszer. Persze meg csak kb 10% ban latom át,de elindult. Nem termel milliokat masodperc alatt,de mivel erdekel a technologia es elsosorban a kivancsisag hajt. Arra teljesen jo.
febr. 22. 08:19
 13/16 anonim ***** válasza:

#12: Gyanítom inkább Minerstat lesz az. ;)

Legalább ezek mögött van beazonosítható cég:

[link]

némi magyar kötődéssel. ;)

febr. 22. 11:06
 14/16 A kérdező kommentje:
azaz,igen. Magyar? jaja, hiszen most irtam le magyarul.
febr. 22. 11:09
 15/16 anonim ***** válasza:

"Magyar? jaja, hiszen most irtam le magyarul."

Nem arra utaltam, hanem a cég magyar kötődésére.

febr. 22. 11:35
 16/16 A kérdező kommentje:

Tudom en,hogy villanymotor,de mi hajtja?:)

Csak jo napom van, ennyi :) Legyen nektek is!

febr. 22. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!