Ha van egy e-mail fiókom amihez van helyreállítási e-mail cím, de az előbbihez elfelejtettem a jelszavam akkor hogyan tudok rá bejelentkezni?
Figyelt kérdés
A fiók helyreállításánál csak a jelszavas megoldást adja meg valamiért, a biztonsági e-mail címet pedig nem ,pedig korábban is a biztonsági e-mail címemmel tudtam bejelentkezni a fiókba. A helyreállítási e-mail címhez tudom a jelszót.febr. 19. 19:16
1/7 A kérdező kommentje:
Tehá: az elfelejtett jelszós e-mail címhez tartozik a helyreállítási e-mail. Viszont a fiók helyreállításánál csak a jelszós lehetőséget adja meg a Google.
febr. 19. 19:19
2/7 anonim válasza:
Ahol a jelszót kéri nézd meg jobban azt a területet. Kell lennie egy kék szövegnek: "Elfelejtettem a jelszavam"
Arra kattints rá!
3/7 A kérdező kommentje:
#2 De akkor azt írja ki hogy
,,Jelenleg nem tudja helyreállítani fiókját, mert a Google megfelelő mennyiségű információ hiányában nem tud megbizonyosdni arról, hogy a fiók az Öné."
febr. 19. 19:39
4/7 anonim válasza:
Akkor gondolom nem volt jól beállítva a helyreállítási e-mail, tehát buktad a fiókot.
5/7 A kérdező kommentje:
#4 Lehet hogy nem az a helyreállítási e-mail címem, viszont azzal álítottam vissza korábban is az elfeljtett jelszavú google fiókot (arra kaptam az ellenőrző kódot). Szóval nem lehet hogy más a baj?
febr. 19. 19:44
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor hogy kaphatnék megint ilyen ellenőrző kódot?:
,,A Google-hoz olyan kérés érkezett, mely szerint ezt az e-mail-címet kell használni a következő Google-fiók visszaállításához...
Amikor a rendszer kéri, adja meg a kódot. Így igazolhatja, hogy a Google el tudja Önt érni ezen az e-mail-címen."
febr. 19. 19:51
7/7 A kérdező kommentje:
Tehát hogy tudok megint olyan ellenőrző kódot kapni mint ami az előző válaszomban van?
febr. 19. 20:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!