Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A youtube mi alapján ajánl...

A youtube mi alapján ajánl videókat?

Figyelt kérdés

Nem értem mi alapján ajánl videókat, mert sokszor olyanok is megjelennek amilyen videókat meg csatornákat sose néztem, nem is érdekelnek.

Pl. rendszeresen elém rak ilyen videót, amiben valami suttyó floridai redneck krokodilra vadászik. De miért? Nem nézek se vadászós, se krokodilos videókat, nem is vagyok feliratkozva ilyen csatornára. Ennek köze nincs semmihez, amiket nézek.

Meg azt a két gyökér magyar videós podcast baromságot is nagyon erőszakosan tolja, pedig egyetlen videójukat se láttam, meg eleve egy magyar csatornára sem vagyok feliratkozva, de még csak egy podcast csatornára se (se magyar, se külföldi).

2024. febr. 10. 18:46
 1/3 anonim ***** válasza:
44%
Ha felhívsz egy videót, azokat ajánlja fel, amit mások kerestek, akik szintén azt nézték meg, amit te, a felhívásuk gyakoriságának sorrendjében.
2024. febr. 10. 18:50
 2/3 anonim ***** válasza:
41%
Gratulálok, feltetted az 50 milliós kérdést. Találgatások vannak (pl.
2024. febr. 10. 18:52
 3/3 anonim ***** válasza:

1. válasz), de senki sem tudja pontosan mi alapján működnek ezek az algoritmusok.

(bocs a dipla válaszért, véletlen lenyomtam az entert)

2024. febr. 10. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!