1/6 anonim válasza:
Nagyon értelmes lánynak tűnik ahhoz képest hogy 12 éves :O Meg úgy amúgy is.. szimpatikus.
2/6 anonim válasza:
Meglep, hogy egy ennyi idős lány ilyen éretten tud gondolkodni, és ennyire tisztán lát, arról nem is beszélve, hogy ez az írási stílusában is visszaköszön.
Én is hasonló okok miatt kezdtem naplót, később blogot vezetni msotanáig, bár azóta sok minden változott.
3/6 A kérdező kommentje:
Engem az fogott meg benne mennyire más szögből fogja fel a dolgokat.
2010. okt. 24. 22:14
4/6 A kérdező kommentje:
Felhívnám figyelmeteket már 6 bejegyzés van!
2010. okt. 31. 11:32
5/6 anonim válasza:
én nem igazán hiszek benne, hogy ezt egy 12 éves gyerek írja. jelenleg épp az ő korabeli gyerekekkel dolgozom, és nagyon nem ezen a szinten járnak. pedig vannak köztük "csodagyerekek" de a maguk kis 12 éves módján, és nem így...
6/6 anonim válasza:
és mindig megmosolyogtató, mikor egy gyerek a felnőtt létről beszél, ráadásul okoskodó stílusban :)
ha felnő, nevetni fog a mostani gondolatain.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!