A Simple-jelszavamat hogyan tudom megváltoztatni?
Figyelt kérdés
Elfelejtett jelszó sem jelenik meg, hogy azzal próbálkoznék.2024. febr. 7. 23:33
1/3 anonim válasza:
Én sem találom. Írj a ugyfelszolgalat@simple.hu -nak, lehet hogy ez nincs annyira egyszerűre szabva, biztonsági okból.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, aztán mégis sikerült elfelejtett jelszóval.
2024. márc. 1. 13:30
3/3 anonim válasza:
Én az imént belépni nem tudtam weben, mert csak pörgött a Belépés-gombon a folyamatjelző, majd újra aktívvá vált a gomb. Majd véletlenül észrevettem, hogy annyiszor küldött emailben ideiglenes kódot, ahányszor próbálkoztam, de az oldal nem kért semmilyen kódot, sőt aszott szólni az oldal, hogy egyáltalán küld valamit.
És ez az OTP, nem is a Utcasarok Szoftverfejlesztő Betéti Társaság…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!