Ki csinálja a pnadoraHU csatornát?
Egyrészt kedves kérdező, attól hogy "jellegzetes a hangja" még nem ugyanaz az ember.
Másrészt nem "ez a fickó", hanem Pere László.
Harmadrészt ha megkérdezted és tagadja, akkor feltehetőleg nem az - felnőtt, családos, közismert ember, van egy csomó projektje, nincs érdekében hazudnia - így neked sem lenne érdeked rágalmaznod őt (a jogi következmények miatt se).
Negyedrészt a PandoraHU (és nem "pnadoraHU") csatornának van elérhetősége - megérdeklődheted ott. Sokra nem mész ezen információval.
Szerintem meg lehetetlen hogy két yutubernek pontosan ilyen hangja legyen .
Rágalmazás LOL te mit szívtál milyen jogi következmények te balfx , megrágalmaztam hogy hasonló a hangja hú de nagy bűncselekmény biztos nagy anyagi és természetbeli kár érte . Ja te gyakorlod itt a nevét én nem is tudom hogy hívják de ne zavarjon.
"Szerintem meg lehetetlen hogy két yutubernek pontosan ilyen hangja legyen"
Egyrészt nem pontosan ugyanolyan, hanem hasonló.
Másrészt a "yutuber" eléggé pontatlan megnevezés. Pláne, hogy az egyik neve ismert (a videóban ki is írják).
"Rágalmazás LOL te mit szívtál
te balfx
én nem is tudom hogy hívják"
Látják a kedves fórumozó kollegák: le style c'est l'homme. Érdemi választ ilyen faragatlannak kár is adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!