Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmailben hogyan lehet törölni...

Gmailben hogyan lehet törölni az ajánlásokat, amikor új levelet írok?

Figyelt kérdés

Ez az email cím (Google fiók) elég sok életszakaszomon kísért engem. Általános iskolában hoztam létre, aztán középsuli, egyetem, és most munka. Ez a röpke 15 év alatt több száz, ezer levél lett elküldve. Akadnak olyan emberek, akiknek 10 éve küldtem egyetlen egy levelet, és azokkal utána soha az életben nem beszélgettem, meg gyerekként sok tanárnak küldtem emailt ezzel-azzal kapcsolatban.

Amikor a gmail.com oldalon ráklikkelek a "levélírás" gombra (vagy a gmail telefonos alkalmazásban), akkor ha elkezdem gépelni a címzett email címét, felugrálnak olyan címek, amelyekben szintén szerepelnek azok a karakterek, amiket gépelni kezdtem. Pl. ha Tóth pistinek akarok levelet küldeni, és az ő mail címe tothpisti159991111@gmail.com, és míg ezt elkezdem gépelni a tothal, több tothal kezdődő email cím ajánlás is felugrik, olyanok, akiknek valaha küldtem levelet. Tegnap lett ebből elég, amikor egy olyan címet dobott fel, akinek a tulajdonosa már 7 éve halott. Hogyan lehet ezeket az ajánlásokat törölni, megszűntetni, bármit csinálni velük, hogy ne legyenek ott?

febr. 2. 08:17
 1/1 anonim ***** válasza:
A Névjegyek között nézd meg, lehet automatikusan felveszi azokat akikkel történt interakció. Böngészőben a jobb felső sarokban 9 kis kockából álló ikonra kattintva nyílik le a többi szolgáltatás, telefonos applikációban a bal menüsávban.
febr. 2. 08:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!