Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Tinder kitiltás?

Tinder kitiltás?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kitiltottak tinderről,sem telefonszámon sem emailen nem tudok bejelentkezni de még másik emailrol sem..eskü nem beszéltem ott csúnyán,valaki csak úgy jelenthetett amiért kitiltottak!

Szóval írtam a tindernek,és az lett a válasz hogy így marad a dolog..de én ezt nem is értem miért!

Az a kérdés,hogy járt e már így valaki,és hogy tudjátok kijátszani..és valahogy bejelentkezni?!

30N

2024. jan. 29. 22:22
 1/4 anonim válasza:
Lol kit tiltanak már ki 😂
2024. jan. 29. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom előadtad a szokásos itteni femcel szöveget hogy ebben az országban aki szóba akar állni veled az

Min 180 cm magas legyen

Izmos sportos testalkat

Lapát áll kálvinista nyak vadászszem legyen élőben is ne csak fényképeken

30 évesen hitelmentes belvárosi erkélyes kétszobás teljesen felújított lakása legyen

Min 2015 vagy fiatalabb audi vagy bmw legyen

3 nyelvvizsga

2 egyetemi végzettség

Évi 4 nyaralás

És az aduász vállalkozó legyen.

2024. jan. 29. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Lehet megérné mást keresni (pl. Randivonal vagy bármi), az is nagyon népes társkereső.
2024. jan. 30. 06:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Másik lehetőség, hogy regisztrálsz egy másik e-mail címet és ha telefonszámot is kötelező megadni - gondolom igen - akkor veszel egy feltöltőkártyát valamelyik szolgáltatótól.
2024. jan. 30. 06:31

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!