Létezik esetleg valamilyen Facebookos support, ahova lehet üzenetet írni?
Figyelt kérdés
Zárolták a facebook fiókomat, 2022 decembere óta nem tudok rá bejelentkezni. Esetleg tud valaki bármilyen facebook support elérhetőséget (ahol válaszolnak is)? Esetleg valamilyen űrlapot ha ki lehetne erről tölteni annak is örülnék.2024. jan. 26. 16:10
2/5 anonim válasza:
Nem. Google-el, Facebookkal nagyon nehéz felvenni a kapcsolatot, szinte lehetetlen.
3/5 anonim válasza:
Nem hiszem, én 2017 október-november körül vesztettem el az eredetit, random deaktiváltak, pedig semmivel nem vétettem a szabályzatuk ellen. De azt sem tudtam kiszedni belőlük, hogy mi volt az ok...
5/5 anonim válasza:
1.Leírod a panaszodat ceruzával egy papírlapra.
2.Bedugod a papírlapot egy üres sörösüvegbe, teszel mellé postakötséget is.
3.Ledugózod, öntapadós matricán ráírod a címzettet, majd dedobod egy folyóba.
4.Reménykedsz hogy megkapják. Mást úgyse tehetsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!