Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Grin(vip)channel group megbízh...

Grin(vip)channel group megbízható oldal?

Figyelt kérdés
Eddig fizetett nekem videók lájkolásáért, de azt olvastam róla hogy utána már nem fog fizetni ha vip részre teszik az embert. Igaz ez?

jan. 26. 09:38
1 2 3 4
 31/36 Jane77 válasza:

Mit nem értesz??? Tiktok reklámok like-olásáért fizetést adnak, azok kik megbízzák őket!!!! Bitcoin meg ha egy szakember vezet irányit a legjobb időben és h mit kell csinálni, mindkettő félnek megérheti...ha már pénzt befektetsz olyankor...

Mellesleg engem már ki is szedtek a nagy csoportjukból, mert párszor kivertem a balhét... :D pénzem meg sehol... ;) inkorrekt, hazug, csaló brigád!

márc. 26. 09:20
 32/36 Jane77 válasza:
Továbbra is mindenki elégedett velük, vagy feladta mindenki és bukta a pénzét? ;)
ápr. 2. 08:54
 33/36 anonim válasza:
Jane77 én írtam neked privatban de nem valaszolsz.
ápr. 3. 07:52
 34/36 anonim válasza:

Sziasztok!

Én voltam a bankomnál utalás vissza hívást kértem,hogy legalább azt adják vissza de nem sok jót mondtak...A többivel meg rendőrségen ott azt mondták mivel saját magam fektettem be a pénz és fogadtam el a feltételeket nem nagyon van miről beszélni!

Szóval sztem ez bukta minden hogy... át lettem ba..va...

De ha vki vissza tudta kérni a pénzét az meghallgatnám hogyan..

Szép napot!

Sziasztok

ápr. 3. 11:15
 35/36 anonim válasza:

Jane77 bocsánat nem rad gondoltam rossz cimzettet néztem elnézést kerek.

Rendőrség bukó ahogy előttem is írtak.

Szóval az egész bukó.

ápr. 4. 06:40
 36/36 Jane77 válasza:
Azóta valaki? ;)
jún. 12. 09:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!