Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Grin(vip)channel group megbízh...

Grin(vip)channel group megbízható oldal?

Figyelt kérdés
Eddig fizetett nekem videók lájkolásáért, de azt olvastam róla hogy utána már nem fog fizetni ha vip részre teszik az embert. Igaz ez?

jan. 26. 09:38
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:

sziasztok

nekem is bent van 880 ezer és 1,7 milliót kértek volna következőre

bank tehetetlen

rendőrség meg szerintem semmit nem fog tenni

ha valakinek sikerül bármi kérem írjon

márc. 11. 10:01
 22/36 Oláh Bálint válasza:
Én jövőhéten megpróbálom a vip3 miatt visszatartott pénzemet kifizettetni velük mert nekem is hibás volt! 167000ft-ot kifizetem és leállok! Kifizetik a hozamot és annyi! Nem lehet valami úton módon valamilyen hivatalos szervezeten keresztül megfingatni őket? Eddig visszafizették a pénzt csak az utóbbi vip3 hibás volt és mégegyszer be kell fizetnem a 167000ft-ot! Igérgetnek mindent de ez sok pénz azért!
márc. 11. 15:45
 23/36 Chrisjuj válasza:
Oláh Bálint !! Történt azóta valami pozitív változás?
márc. 18. 22:36
 24/36 Oláh Bálint válasza:
A héten próbálom megcsinálni a javító feladatot és remélem,hogy sikerülni fog és a vip3 meg lesz! Ha nem sikerül akkor megyek a rendőrségre!
márc. 19. 02:32
 25/36 Oláh Bálint válasza:
Még küldjek 400.000ftot! Hát befejeztem velük!
márc. 19. 12:00
 26/36 anonim válasza:

Jaj,senki ne fizessen be többet!!!!Nekem is úszik 200 ezet forintom,most 880 ezret követelnek,az ismerősöm megcsinálta V.I.P 3-ban a 3.úgymond befejező feladatot és akkor meg azt mondták neki vmit elrontott fizessen 1,7 milliót!Én kifótóztam mindent szerintem a rendőrségre kellene menni,mert ez nagyértékű csalás!Legalább a kicsalt összeget adják vissza ez egy oltári nagy bukó!!!!

Ha vki csatlakozik én megyek a rendőrségre,többen jelentjük jobban oda figyelnek!!!!

márc. 20. 01:05
 27/36 anonim válasza:

Sziasztok most beszéltem az OTP-vel mert én úgy tettem meg először a bejelentést ők azt kérték tőlem mindenképpen tegyük meg a feljelentést a rendőrségen mert csak a rendőrök fognak tudni a többi banki számlával foglalkozni és arra rá látni főleg hogy többen vagyunk jó lenne ha elindítanánk ezt a folyamatot.

én valószínűleg a jövő héten bemegyek amint időm engedi ha valaki esetleg beszélt már rendőrrel legyen szíves írja meg mi volt a tapasztalat

Valószínűleg a pénzt már buktuk de egy próbát megérne tenni.

márc. 22. 12:30
 28/36 anonim válasza:
Sziasztok ! Lehet nem pont ide kellene írnom egy jó pár csalódott embernek ! De azért megpróbálom ! Ebbe a csoportba én is benne voltam kemény 2 napig ! Én a 3000 ftot fizettem be ennyivel megúsztam utána erőszakosan kéregették a 10000 ftot amit meguntam és ki is léptem az egészből mert én már akkor éreztem hogy valami nem stimmel ! Viszont rátaláltam egy olyan csapatra / csoportra ami teljesen valós és nagyon jól lehet keresni vele ! Igaz még én se vagyok régóta benne de ez egészen más és itt se sok más dolgod van mint videókat likeolni ! Tudnék hosszan írni de nem rabolom senkinek az idejét ! Ha valakit esetleg érdekel Mirol van szó annak szívesen megírom privátban! Írjon ide aki szeretné hogy segítsek es cserélünk elérhetőséget ! Én nagyon pozitívan állok ehhez mert látom hogy valóban van benne pénz es nagyon jó kis csapat tagja vagyok ! Üdv : Reni
márc. 25. 05:24
 29/36 Jane77 válasza:
Ez is egy mindenkinek megérő együttműködés lehetett volna... nekik is jócskán megtérülve ez és nekünk is... hosszú távú együttműködés, ezért nem értem a gyors és csaló meggazdagodás értelmét....
márc. 25. 12:26
 30/36 anonim válasza:
Kifejted ezt bővebben ? Mert most én ezt nem értem
márc. 25. 14:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!