Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Grin(vip)channel group megbízh...

Grin(vip)channel group megbízható oldal?

Figyelt kérdés
Eddig fizetett nekem videók lájkolásáért, de azt olvastam róla hogy utána már nem fog fizetni ha vip részre teszik az embert. Igaz ez?

jan. 26. 09:38
1 2 3 4
 11/36 anonim válasza:
Vip2 meg 1500 összejött, de utána már újra kérték hogy csináljam meg a 3. Befizetést a 20000ft-ost, de nem tettem így halmozódik az összeg ami van. Igen összesen kb. Én is 10000 kaptam és nem buktam.
febr. 2. 21:57
 12/36 anonim válasza:
Nálam úgy történt, hogy VIP0-nál,500forintonkent fizetett. Osszejott a VIP 1-re,(3000-et kellenet fizetni,3900-at kaptam vissza).Ott már osszegyűlt 1500forintonkent fizetne elvileg, de nem fizet ki addig, amíg VIP3 nem Leszek!Fogalmam sincs hogy mit csináljak. Szeretnék ezzel pénzt keresni,de nagyon tartok hogy nem fizet ki.
febr. 7. 10:45
 13/36 anonim válasza:

Sziasztok

Ne foglalkozzatok ezzel a szarral, szintlepeshez szukseges befizetni, de ha nem lepsz szintet akkor az kihagyasnak szamit es igy felezni fogjak az osszeget amit 1 lajk-ert kapsz. Elejen azt mondjak, hogy csak lajkolgatni kell, kapsz is erte par szaz fortinto, aztan probalnak

belehuzni hogy utaljal egyre tobb penzt. Valahogy erdemes is lenne jelenteni szerintem.

febr. 8. 13:23
 14/36 anonim válasza:

Sziasztok!

Engem is átvertek!!!

Előszőr fizess be 3000-ret,3900-at adnak vissza,aztán 10000-ret ott már 2körös a dolog befizettetnek még plusz összeget mondván elbukod az összeset ha nem!Aztán erőltetik hogy legyél VIP 3 szinten ehhez már 30.000ret kell befizetni,majd megint bekérnek még 1 fizetést ami 150ezer-től 300 ezerig mozog,ha ezt is befizeted itt jön a legnagyobb átverés megint be akarnak fizettetni mondván ez az utolsó és kapsz jó sok pénzt itt már 800 ezer,1,5 millió vagy elbukod az előző befizetett összeget!

Na most itt már elkezdenek mindenféle hülyeségeket írogatni elvileg csapatban vagytok és 4-5főnek mindenkinek fizetnie kell,ha nem írkálgatnak,hogy vegyél fel kölcsönt,vagy kérj kölcsön akkor is fizess!Nagy kamu sajnos én is bele futottam!1 másik személyel aki valós volt a maradék 3 csak kamu beépített ember aki megpróbál rábeszélni,fenyegetni stb.Én az utolsó körben már nem fizettem kértem vissza a pénzem amit nem adnak vissza!BUKÓ!!!Az aki befizette ő elvileg teljesítette a feladatot de arra hivatkoztak,hogy rendszer hiba,meg vmit nem jól csinált és így is elbukta a pénzt csak ő már 1 milliót!

Én meg álltam a 167 ezernél ez is nagy veszteség...ha valaki vissza tudta kérni pénzét kérem írjon hogy hogyan!

Senkinek sem ajánlom,átverés jelenteni kellene a rendőrségen!

Szép napot mindenkinek!

febr. 22. 10:17
 15/36 Balázs 28 válasza:

Sziasztok.

Sajnos engem is be húztak ezzel 167000ft ment el.

Hogy nem jól csináltam meg a frissítési feladatot.

Remélem valahogy vissza tudjuk venni a pénzünket, bár még nem jöttem rá 😓

febr. 29. 15:35
 16/36 Jane77 válasza:

Sziasztok!

Ez az oldal egy nagy kamu és behúzás! Senkinek sem ajánlom! És ha össze tudunk állni vagy bárki tud bármit ajánlani szívesen fogadom... Általában nem szoktam ilyen hülyeségekbe bele ugrani, itt is idő hiányban szenvedtem és nem néztem körbe körültekintően, meg utána a dolgoknak... így jelenleg 38 ezrem van bukóban ennél a kamu társaságnál... 10-es befizetés lett volna nálam amúgy is a maximum, és kiszálltam volna, vagy maximum annyit forgattam volna, de mivel már akkor megzsaroltak az (utalás után...mit utalás elött nem tudtam, hogy ez vár rám, különben ezt se utaltam volna be nekik) hogy a 10 ezrem akkor kapom meg 13-ként meg a többit vissza miket like a reklámokért kaptam (mit mellesleg az oldalak fizetnek azért, hogy like-kapjon cégeknek! Ergo onnan is kapnak pénzeket, tőlük!!!) HA BEFIZETEK TOVÁBBI 28 EZER FT-OT.... ki voltam már ettől és a pénzem követeltem,de hiába, majkd végül írásos igéretet kértem tőlük,hgy utána biztos megkapom a pénzem.... a felület sose működött akár én, akár más próbálta, így úgy néz ki, mintha én bénáznék, a pénzem oda van ragadva az oldalra és nem történik semmi... hiába kérek segítséget, senki se segít!! Ergo a lényeg így nem a tiktok reklámok like-olása, miért fizetnek az oldalak, hogy népszerűek legyenek és te is kapsz pénzt a "munkádért, like-okért, hanem hogy aztán behúzzanak a bitcoin-os csalásukba és bekaszálják csalás után a rengeteg pénzt!!!!!!

márc. 8. 10:21
 17/36 Oláh Bálint válasza:
Nekem eddig 2x117000ft bukóba van a vip3 miatt! Értelmetlenül írják le a feladatot! De kaptam egy igéretet,hogy ha a javító feladatot megcsinálom akkor vissza kapom a 2x117000ft-ot meg a 2x-es nyereséget! Kár volt a vip2-ről elmozdulni!
márc. 9. 13:30
 18/36 Jane77 válasza:
Itt csak ígéreteket kapsz, majd bukod a pénzed.... és megzsarolnak...
márc. 9. 18:48
 19/36 Oláh Bálint válasza:
Még utoljára megpróbálom és ha megkapom a pénzt abban a pillanatban kilépek és törlök mindent! Ha meg valahol máshol próbálkoznak akkor megyek a rendőrségre feljelentést tenni!
márc. 10. 16:38
 20/36 anonim válasza:

Én ugyan így vagyok ott van bent 200 ezer forintom!Most 880 ezret kérnek mert vip 3 ban 3 feladatot adtak!Ezt az összeget már nem fogom befizetni!Egyik ismerősőm végig vitte 1 kör 30ezer,2 feladat 167 ezer,majd kapott még 1 3-ik feladatot is ahol 670 ezret fizetett be!Elbukta az egészet mondván nem jól csinálta a feladatot!

Szerintem fel kellene jelenteni öket!Én voltam a bankomnál a 167 ezer utalást megpróbáltam vissza hívni,de természetesen semmi nem történik!Ha vki előre jutott kérem jelezze!

márc. 11. 06:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!