Facebookon ha ezt így csinálom akkor ez működni fog? (Bővebben lent)
Megszeretném változtatni a profilképem de nem akarom hogy az ismerőseimnek megjelenjen a facebookon a hírfolyamba, nem akarom hogy az én oldalamon ott legyen bejegyzésként és nem akarom hogy tudják likeolni és kommentelni. Ha úgy csinálnám hogy megváltoztatom rendesen aztán rámegyek az oldalamra, ott a jobb sarokba megnyomom a 3 pöttyöt és ott a láthatóságot csak én-re állítom, akkor megjelenne az ismerőseimnek hogy megváltoztattam? Tudják úgy likeolni, kommentelni? Vagy a csak én helyett elég csak elrejtenem az idővonalomról a bejegyzést?
De azt szeretném hogyha rámennek az oldalamra akkor a profilképem lássa mindenki ott a borítóképem előtt fent.
" 3 pöttyöt és ott a láthatóságot csak én-re állítom, akkor megjelenne az ismerőseimnek hogy megváltoztattam?"
Pont azt jelenti a "csak én", hogy te látod és senki másnak nem hozza fel, nem adja be és nem is látja a posztot, hogy változtattál.
Amikor töltöd fel a profil képet ki szokta adni, hogy megjelenjen-e bejegyzésként az idővonalon is.
Azt kell választani, hogy nem és akkor nem jelenik meg.
Ha azt elfelejtetted megjelölni akkor pedig utólag rámész a saját idővonaladra és ott kitörölheted a bejegyzést.
Attól a profilkép még ott marad a helyén csak nem lesz látható posztként az idővonalon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!