Az interneten vezetett titkos naplókat fel lehet törni? Merjek e vezetni titkos naplót, vagy ne?
Miért írod egyáltalán le, ha nem olvashatja senki?
Feltörni... Nos, biztos lehetsz abban, hogy egyik komoly szolgáltatót se lehet könnyen feltörni. Legalábbis nem olyanok számára, akik a te naplódat olvasni akarják.
Ne vedd sértésnek. A haver aki tudomást szerzett a naplódról, és kíváncsi, az inkább a jelszavadat próbálja megszerezni, vagy kitalálni. A hacker, aki tényleg feltöri ezeket az oldalakat az meg pont a te naplóddal nem fog foglalkozni.
Az én véleményem az, hogy nyugodtan irkálhatsz netre privát naplót, csak válassz egy olyan szolgáltatót akiben megbízol (blogger? a google szerintem megbízható), használj olyan jelszót, amit nem talál ki senki (legyen benne kis-nagybetű, szám, speciális karakter pl @.) Ne használd ugyanazt a jelszót máshol, és ne add meg senkinek
Köszönöm a válaszokat.
Sokan vezetnek ilyen naplókat a neten, általában azért a netre írják és nem otthon a gépbe, mert nem szeretnék, hogy otthon véletlenül is rábukkanjanak, vagy mert X embernek betekintést szeretnének engedni, és mindenki másnak titkos csak.
Szerintem ez tök jó megoldás arra az esetre, ha az ember ki akarja írni magából a bánatát, vagy ha pl. nem tudunk sűrűn személyesen találkozni a barátainkkal, rokonokkal, így figyelemmel tudják kísérni az életünket és hozzá is tudnak szólni, segítséget nyújtani esetleg.
Ez is olyan dolog, mint bármi más, kinek ez a véleménye róla, kinek az.
Tiszteletben kell tartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!