Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért nem jön be az unibet?

Miért nem jön be az unibet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Délután regisztráltam az unibetre, majd betettem 10 ezer forintot, és nyertem is belőle 24 ezret.Meccs után be is léptem, hogy kivegyem a pénzt.Majd ki kellett lépnem az alkalmazásból, hogy megnézzem az IBAN számot, és amikor vissza akartam lépni már nem tudtam, mert hibát írt ki.Megnyitottam vagy 10 linket, de egyik se jó.

Most mit tudok csinálni?Azért ez rohadt jó, hogy bent van a nyeremény és nem tudom kivenni...

2024. jan. 24. 19:55
 1/7 A kérdező kommentje:
A webhely nem érhető el ezt írja ki mindig.
2024. jan. 24. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem jön be, biztos valami probléma van a szerverrel. Próbáld meg holnap, hátha addigra megcsinálják.
2024. jan. 24. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:
mindig más címen jön be, ma a 21-es
2024. jan. 25. 08:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Mert a kormány folyamatosan tiltja az elérhetőségeit, nehogy a NER bevételforrását valami veszélyeztesse.
2024. jan. 26. 12:47
 5/7 anonim ***** válasza:
2024. jan. 26. 23:55
 6/7 anonim válasza:

Sikerült kivenned a pénzt?

Szerintem magyar hálózatról már nem fog működni. Külföldi hálózatról működik.

2024. febr. 29. 06:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen sikerült szerencsére!
2024. febr. 29. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!