Ha valaki kikövetett engem face-en....?
Figyelt kérdés
....vagy esetleg a "nagyobb távolság tartását" jelölte, annak az ismerősnek a bejegyzéseit és történeteit én ettől függetlenül látnám-e?
Vagy a kettőnek semmi köze nincs egymáshoz?
2024. jan. 24. 12:32
1/4 anonim válasza:
Kikövetett, azt hogy érted? Hogy nem vagytok barátok már, vagy az, hogy lenémított? A lenémítás nem számít, attól még látod őt. Ha esetleg távoli ismerősnek betett, akkor lehet, hogy van olyan, amit nem látsz, attól függ mit állított be. Ha meg nem vagytok barátok már akkor egyértelműen nem látsz semmit vagy csak annyit, amit nyilvánosan kitesz.
2/4 A kérdező kommentje:
Ismerősöm az illető és ez egy elméleti kérdés. Nem tudom biztosra, hogy némított-e, amennyiben igen, érdekelt volna, hogy ez alapján a hírfolyamban láthatom-e változatlanul a bejegyzéseket?
2024. jan. 24. 12:39
3/4 A kérdező kommentje:
*némított vagy kikövetett-e
2024. jan. 24. 12:42
4/4 anonim válasza:
Ha a nagyobb távolság tartást állította be, akkor nem láthatod a nyilvános adatain kívül semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!