Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan tudok gmail-ben teljese...

Hogyan tudok gmail-ben teljesen blokkolni valakit?

Figyelt kérdés
Azt értem, hogy blokkolom, de akkor csak a spam-be kerül a levele. Van olyan lehetőség, hogy olyan automatikus válasz e-mail menjen neki, mintha megszűnt volna az e-mail címem? Valami végleges tiltó funkció?

2024. jan. 23. 13:18
 1/10 anonim ***** válasza:
Com vagy hu?
2024. jan. 23. 13:37
 2/10 anonim ***** válasza:
50%
2024. jan. 23. 13:41
 3/10 A kérdező kommentje:
com
2024. jan. 23. 13:45
 4/10 A kérdező kommentje:
2: köszönöm, ezt néztem én is, de nem voltam elég figyelmes, úgy láttam ez csak a chatre vonatkozik, mindjárt megnézem, meg tudom-e ez alapján oldani gmailben
2024. jan. 23. 13:47
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Az e-mail küldésre-fogadásra nem vonatkozik. Nem küldhetsz hamis hibaüzenetet, és a tiltással nem akadályozható meg, hogy valaki levelet küldhessen neked.

Állíts be egy szűrőt a küldő címére, hogy egyből a kukába tegye.

2024. jan. 23. 14:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Automatikus válaszlevélben hazudhatod azt, hogy megszűnt a Google-fiókod, de a levelezőpartnered tudhatja, hogy valójában nincs ilyen funkció.
2024. jan. 23. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:

#2-es vagyok, bocsi, ez lehet csak chat-re vonatkozott, de a "Felhasználók letiltása a Chatben és a Gmailben" megzavart, igazából chat felhasználók letiltása a.. lett volna a helyes, viszont.

[link]

Elvileg ez lenne, csakhogy, én nem találom androidon a leírtaknak megfelelően a tiltás lehetőséget...

2024. jan. 23. 14:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Egyébként ha olvasod, akkor gyakorlatilag amit #5-ös írt, ahhoz hasonló szűrőt hozna létre.
2024. jan. 23. 14:47
 9/10 anonim ***** válasza:
#7, nem a jobb felső sarokban lévő ⋮-nál van, hanem a feladótól jobbra.
2024. jan. 23. 15:26
 10/10 anonim ***** válasza:
#9 Igaz is.. üzenet ⋮ <> app ⋮ :)
2024. jan. 23. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!