Van egy nagyon aranyos, és sok-sok darabból álló képeslap gyűjteményem,gyermekekről. 1910-1945 közötti lapok. Ha csinálok neki Insta oldalt,nem fognak letiltani miatta?
Nem az Instagram szabályaival vannak gondok, hanem a személyiségi jogokkal.
Valaki nagyanyja rajta van egy szál ruhában, nem biztos hogy boldogak lesznek. Te meg bírságot is kaphatsz.
Ha pedig eredeti/hivatalos képeslap, az a készítőnek a szerzői joga alatt áll, ami lehet egy nyomda vagy a magyar posta is. Nem hiszem hogy jogászkodni szeretnél. Őrizd meg otthon magadnak, és nézegesd.
"állatokat simogatva, vagy épp egyszerű portré képen mosolyogva"
Ebből hogyan jutottatok pedofíliára?
Nem mondtam, hogy az, de nem áll messze.
Milyen ember nézeget random gyerekeket imádva, úgy hogy azok neki idegenek, nem rokonai vagy ismerősei? Picit érdekesen hangzik.
A gyerekek kiemelten védettek minden területen. Mostanában extrém nehéz őket reklámra, újságba, stb... berakni, sok papír és hozzájárulás kell hozzá. Ami a képeslapokon szereplő személyek esetén nincsen meg.
Keress egy szerződést, amin rajta van, hogy a gyerek hozzájárul, hogy minden jogáról lemond, mutogathatják szabadon.
De tudom, csak kötözködök. De én például kics...ettül mérges lennék, ha rólam előkerülne gyerekkori fotó az interneten vadidegeneknél.
Nagyon sötétek vagytok akik ide írtak......
De persze ha egy nő írta volna ki ezt a képet, akkor eszedbe sem jutott volna ilyen gondolat. Kettős mérce.
Szerintem nincs sok értelme ezeket kiposztolni, miért nem elég ha megtartod magadnak. Mást úgy sem érdekel. Meghát ha belegondolsz lehet nem szép dolog. kicsit fura is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!