Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Windows xp-re milyen böngészőt...

Windows xp-re milyen böngészőt tudok telepíteni amin a youtube működne?

Figyelt kérdés
2024. jan. 19. 14:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ott van még a moddolt Basilisk is, abból is az SSE build kell az Athlon XPhez.

Csodát nem kell várni, lassú már a gép a mai gépigényes oldalakhoz.

2024. jan. 19. 19:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Amúgy meg a retrósok nem szoktak az öreg gépekkel a netre csatlakozni, mivel nem volna túl nagy élmény.
2024. jan. 19. 19:54
 13/23 A kérdező kommentje:

"Amúgy meg a retrósok nem szoktak az öreg gépekkel a netre csatlakozni, mivel nem volna túl nagy élmény."

Már önmagában azért fel kell csatlakoznom hogy tudjak játszani multiplayer-t a Quake 3 Arena, ban és a Jedi Outcast-ban..

2024. jan. 19. 20:26
 14/23 A kérdező kommentje:

Ez a Basilisk SSE build az melyik?

Én ezt találtam:

[link]

Töltsem le és kész? Ez az?

2024. jan. 19. 20:29
 15/23 anonim ***** válasza:

Windows 7 vagy újabb rendszerekre:

"Basilisk system requirements

Basilisk is a modern, full-featured web browser and as such requires a reasonably modern system to properly run.

Windows requirements

Windows 7 or later."

[link]

2024. jan. 19. 20:37
 16/23 A kérdező kommentje:
Akkor ez csak 7-re jó. Nekem xp van. Bár tervezem kipróbálni 7-el is. Ott még a vga driver talán nem lenne gond, mert a vista verzió az felmegy 7-re is.
2024. jan. 19. 20:56
 17/23 anonim ***** válasza:

Innen a NM28XP build-ből a Win32 SSE kell:

[link]

2024. jan. 19. 22:22
 18/23 salior ***** válasza:

Pár éve én is használtam XP alá HTML-5-ös böngészőt.

A "MIDORI" egy linuxos, portolt böngésző, ami kezelte a HTML5-öt.

Kicsit lassú volt, de ami kellett, meg tudtam nézni XP alatt is.

Nem kellett a gépet ujjra indítani Linux alá.

2024. jan. 20. 07:57
 19/23 anonim ***** válasza:
49%

Ha valaki gyűjtő az tisztában van a dolgokkal és nem erőlteti pl youtube-t Win XP-n.

Nekem is megvan még a régi laptopom WinXP vel, ám csak emlékként. Ahogy a gramofont is megtartottam papámtól, ahogy az írógépet is.

A gramofontól nem várom el, hogy mp3 at játszon le,

Az írógéptől pedig nem várom el, hogy kinyomtassa a word-ben megírt sztori 960 oldalát.

Remélem így érted a lényeget.

Aki youtube-t akar nézni annak manapság elég egy ratyibb teló, tablet, laptop stb.

Használtan is lehet olcsóbban beszerezni.

Anyám is kapott egy használt laptopot 40ezerért. Neki nem kell a legmodernebb, magyobb teljesítmény, mint pl nekem modellezéshez, digitális rajzhoz, játékhoz.

2024. jan. 21. 03:14
 20/23 A kérdező kommentje:

Hidd el hogy nagyon sokakat ejtene ámulatba ha te a gramofonon tudnál MP3 at lejátszani és az írógépről nyomtatni! :)

Nem értem miért próbálsz bele magyarázni dolgokat. Ha téged ez nem érdekel, nem köt le a kísérletezés akkor nem foglalkozol vele, ennyi. Egyébként nyilván van rendes modern PC-m. Egy szóval nem állítottam hogy nekem létszükséglet hogy ezen dolgozzak. Sőt, nyilvánvalóan nem is praktikus több szempont miatt se, ebbe nem is csak a sebesség okán.

2024. jan. 21. 09:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!