Van mód arra, hogy messengeres beszélgetést (akár 1 hónap hosszút) valamilyen egyszerűbb módszerrel lementsek?
Köszi!! - Jól veszem (le), hogy ez pénzdíjas?...ami nem lenne feltétlen probléma...csak nem látom át, hogy mibe kerülne nekem 1 konkrét személlyel egy havi beszélgetés letöltése...
Persze, ingyen jobb lenne - ha van olyan opció...
Több egyedi probléma is volt (de lehet, hogy csak 1
Most kellett jelszót változtatnom a face email címemben..(eddig nem is tudtam belépni a face-emailembe...de a face működött, mert még anno...elmentettem a belépést.
ezért aztán, amikor jött az értesítés, hogy kész a cucc, 97 MB...letölthetem. Rákattintottam, és úgy tett mintha letöltené...de valójában nem töltötte le. Közben volt az a jelszó-módosítás...Aztán most később újból próbáltam, most már letöltötte ténylegesen...meg is találtam...Minden oké....köszi...köszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!