Mobilról megosztott net erősítéséhez segítség lenne a TP Link USB jel erősítő?
Nincs wifink, csak mobil otthon net amit telefonról osztunk meg, laptopra,másik telefonra stb. Ha a laptopba be dugom azt a tp link tl-wn722n jel erősítőt, akkor segít erősíteni a jelet vagy az úgy off?
Köszönöm a választ!
A TP-Link TL-WN722n az nem jelerősítő, hanem Wifi adapter. Ha a gépedben nincs wifi, akkor ezt dugod rá a gépre hogy elérd a wifi hálózatot.
Tulajdonképpen ilyesmi van beépítve a laptopokba, és a mobiltelefonokba is...
Ezek a jelerősítők:
Ennek van egy olyan üzemmódja, hogy veszi egy wifi jelét, és erősebben továbbítja. Ilyent már én is használtam, de telefon wifi jelével még nem próbálkoztam. Elméletileg mennie kéne...
Köszönöm a válaszokat.
Vodafone mobilnet xxl van nekünk,ami külön sim kártyás net. Jelenleg telefonban van a netes sim, de veszek hozzá külön routert hátha azzal jobban megy majd. Az a baj vele hogy nagyon gyenge a jel ezért is gondoltam hátha.. de akkor rosszul gondoltam. 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!