Van egy fb csoport, ahonnan kiléptem, de most ismét be szeretnék lépni, viszont nem található. Pedig létezik. Blokkoltam valahol? Hol lehet visszaállítani?
Figyelt kérdés
Kiléptem, mert nem volt már releváns, most mégis az. Hol keressem?jan. 17. 14:19
1/4 anonim válasza:
Esetleg a tevékenységnaplódban? Ott van külön "Csoport" rész is és ott vannak a hozzászólásaid stb. szóval ha volt valami aktivitásod akkor ott látni fogod szerintem akkor is, ha már kiléptél.
2/4 A kérdező kommentje:
Próbáltam benne keresni, de nagyon rossz, hogy két szűrőt tudok csak beállítani, kereső nincs. Legalább csoportnévre tudnék leszűrni… De van egy sanszom, hogy nem mutatja azokat a csoportbejegyzéseket, amiknek már nem vagyok tagja.
jan. 19. 12:45
3/4 anonim válasza:
Ha nagyon ritkán szoktál böngészési előzményeket törölni, akkor próbáld meg azt, hogy a böngészési előzmények között rákeresel a facebook-os előzményekre. Ott nekem felhoz olyat pl hogy facebook.com/groups/xxxxxxxxxxxx (itt egy számsor van), szóval szerintem ha ilyet találsz és rákattintasz az elvezet a csoporthoz.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Megnézem, hogy meg tudom-e még jeleníteni, mert tavaly kb év közben léptem ki.
jan. 20. 14:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!