Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Nagyon zavaró, ha egy youtube-...

Nagyon zavaró, ha egy youtube-videóban tükröződik valakinek a szemüvege?

Figyelt kérdés

2024. jan. 16. 14:02
 1/6 anonim válasza:
100%

Attól függ. Nem tudom mire lyukadnál ki pontosan, de láttam már olyan videot ami emiatt gagyi lett, mert odavágott háttér előtt a garázsba beszűrődő fény látszott(teszem azt) lényeg, hogy nem direkt volt.

Más esetben meg pl. a város esti fényei tök hangulatossá tehetik egy nagyobb szemcsivel mondjuk. Lehet belőle előnyt kovácsolni.

2024. jan. 16. 14:24
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 hát én most vettem észre, hogy a szemüvegemben a kamera és az erkélyajtó tükröződik, nem éppen a leglátványosabb. Nem szívesen venném újra, ezért kérdezem, első videónál mondjuk ez mennyire lehet redflag, vagy hogy mondjam:D
2024. jan. 16. 14:31
 3/6 anonim válasza:
100%
Jó kérdés, szerintem aki bele akar kötni, az bele fog enélkül is. Szakmailag sajnos nemigen értek hozzá, de biztos hogy létezik valami utómunka amivel lehet javítani rajta, hogyha téged zavar:)
2024. jan. 16. 14:36
 4/6 A kérdező kommentje:
#3 köszönöm:))
2024. jan. 16. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:

Az első videódat nem fogják tömegek látni, nem érdemes kétségbe esni miatta, hogy jajj, van benne egy hiba - valószínűleg van még egy rakás másik is, amik talán súlyosabbak is ennél, de fel se tűnnek neked. Az első videód csupán első a sorban a többi előtt. Lesz még egy csomó, amik remélhetőleg jobbak lesznek - akár ezen a téren is.

Ha ez a legnagyobb hibája a videódnak, akkor nincs mitől tartanod. Ha emiatt nem tetszik valakinek a videód, akkor messze nem ez a legnagyobb gond a videóddal.

Egy rakás YouTuber videózik napszemüvegben. Általában főleg azért, hogy ne lássák, hogy mikor néz a kamerába és mikor néz mellé a képernyőre. Vagy csak egyszerűen a napsütés miatt. Sokszor tükröződik a kamera a napszemüvegben, vagy épp árnyékot vet a kamera a testükre, fejükre.

A tökéletes képet elrontja egy ilyen, de a tökéletesség nem minden. Egyrészt a tartalom sokkal fontosabb, másrészt a tökéletlenség sokszor akár szerethetőbbé is teszi a végeredményt. A legtöbb vlogger nem is próbál meg tökéleteset alkotni. Elég ha csak egész jól sikerül. Legyen élvezhető és legyen meg.

Az első videókra ez különösen igaz. Ha időigényes/macerás, akkor ne vedd fel újra, mert annyit nem biztos, hogy ér a dolog. De ha tudod, akkor legközelebb csináld meg jobban. Egy-egy hiba nem probléma, sőt kifejezetten segít, ha sikerül tanulnod belőlük. Így fejlődik az ember. Először még van benne egy hiba, aztán már ki tudod javítani és jobb lesz, de találsz másik hibát, a következőnél azt is sikerül javítani, de újabb dologra rájössz, hogy nem jó úgy, megtalálod a megoldást, de megint találsz valami újabb javítani valót. A századik videódra már egy csomó mindent megtanulsz majd sokkal jobban csinálni és valószínűleg addigra már szinte gáznak fogod érezni, hogy milyenek voltak az első videóid. De az elsők nélkül sosem jutnál el a szászadikhoz.

2024. jan. 18. 17:06
 6/6 A kérdező kommentje:
#5 köszönöm szépen!:))
2024. jan. 18. 18:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!