Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Ez most mi lehet a Messengeren?

Ez most mi lehet a Messengeren?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik, de tegnap 14 óra óta eltűnt, amit azért furcsállok, mert állandóan a telefont nyomkodja. Tegnap előtt berúgtunk, másnap hazakísértem, még pár órán át beszéltünk, azután lett ez. Az üzenetek után a pipa szürke körben van, tiltásnál fehér hátterű a pipa, ezt leteszteltem már. Az üzeneteim nem tudom visszavonni, csak magamnál, de ilyen volt már éppen vele, és akkor sem tiltott.

Korlátozásra gondoltam ,akkor így mutatná a szürke pipát, mint ahogy most van, de ott is próbáltam másik profillal, hogy akkor vissza engedné vonni az üzenetet, szóval nem értem, mi lehet ez? Amúgy azt sem látom mikor volt fent utoljára, bár azt lehet átállította hogy ne lássa senki.

2024. jan. 12. 15:13
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez azt jelenti majd ő eldönti mi legyen. Ne gondolkodj ezen feleslegesen (úgyse fog így kiderülni).
2024. jan. 12. 16:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Amúgy közbe már elérhető, szóval nem volt semmi gond, csak nem volt ideje feljönni.
2024. jan. 12. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!