Honnan tudhatnám meg azt, hogy kik tiltottak le engem Facebookon?
Figyelt kérdés
Találok erről valahol valamiféle listát? Vagy honnan tudhatnám meg?jan. 10. 21:58
51/56 anonim válasza:
Tekintve hogy nem tudjuk a részleteket, mit vársz? írj a chat gpt-nek és meséld el neki miért tiltott le... és akkor relevánsabb szöveget kapsz.
Beírhatjuk helyetted oda, de akkor tudnunk kéne mit... és nem sok értelme lenne, hiszen te is be tudod írni... mondjuk nekem van fizetős fiókom, de talán ugyanazt a modellt lehet ingyen is használni, csak kevesebb üzenetváltással.
52/56 A kérdező kommentje:
Mi az a chat gpt? És mi az, hogy írjak neki? Kinek? Hova? Mit?
aug. 14. 08:22
53/56 anonim válasza:
Hol élsz te? ez folyik mindenhonnan több mint 1 éve.
54/56 A kérdező kommentje:
Hogyan tudom elérni, hogy azok az emberek, akik letiltottak engem Facebookon - feloldják a letiltásomat?
okt. 7. 18:53
55/56 anonim válasza:
Hívsz egy jósnőt aki megmondja.
Külön pénzért a rontást is leveszi rólad. 😁
56/56 anonim válasza:
10 millió forint és elintézem.
Garanciát nem vállalok, hogy a letiltás feloldása végleges lesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!