Rosszul mutatja az elérhető állapotot a Messenger?
Figyelt kérdés
Ismerősöm este azt írta hogy megy aludni viszont azóta amikor fel lépek a messengere azt írja ki hogy elérhető. Utána mondjuk 5-10 perc múlva újra vissza lépek akkor meg mindig azt hogy 4 perce volt elérhető pontosan. És ez újra és újra így volt. Akkor most a Messenger hazudik?2024. jan. 10. 20:49
1/2 anonim válasza:
Messengeren az elérhető állapot sosem volt pontos.
2/2 anonim válasza:
Attól, hogy a telefonja elérhető még nem biztos, hogy ő is az. Lehet, hogy bekapcsolva maradt a mobilon a net, elvileg az értesítéseket megkapja, úgymond elérhető, de észreveszi, hogy jött valami, ha alszik? Egyébként a messenger soha nem volt pontos ilyen szempontból, én is kaptam már ismerőstől, hogy miért nem válaszolok neki, amikor elérhető vagyok, miközben nem is voltam internetközelben.
Egyébként fontos, hogy 5 percenként ellenőrizd az elérhetőségét?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!