Miért csinálja ezt a Messenger?
Az alábbi probléma hónapok óta fennáll nálam és próbáltam neten rákeresni, de nem találtam rá találatot ezért érdekelne van e ilyen másnak is, vagy én vagyok béna, de csodálkoznék rajta, mert nagyon próbálok rá figyelni az első néhány eset óta.
A problémám, miszerint a Messengerben ha szeretnék elküldeni egy képet, pontosabban továbbítani, ami ugyebár nem kijelölős elven működik, hanem azonnali küldés módon, mindig miután kikeresem a célszemélyt feldob sok másikat is. Kb 100%-ban annak a személynek szoktam küldeni akit a legfelső találatnak dob fel, de időnként hiába kattintok a mellette levő küldés gombra a messenger az egyel alatta levőnek küldi el. Ilyenkor ugye van egy pár pillanat amikor még vissza tudom vonni ugye, de ez sem mindig sikerül, mert néha megintcsak nem veszi be a kattintást. Elég kellemetlen, utána vonhatom vissza az üzenetet minden olyan embertől akinek egyáltalán nem akartam elküldeni az éppen adott tartalmat.
Ez a jelenség 2 készülékemen is fenáll, először az akkor még Iphone XR-en, most pedig már az Iphone 15 Pro-n. Csodálkoznék rajta ha én kattintatnék mellé ennyire gyakran, miközben sok éven át egyszer sem fordult elő ilyen. Lehet, hogy ez valamilyen Iphone betegség, vagy valami nem kompatibilis a messengerrel, de szerintem ez a féle gond a messenger oldaláról jöhet. Android készülékekről nem tudok nyilatkozni, de ezt a hibát netem sem találtam meg.
Nálatok volt már ilyen esetleg?
Nem volt ilyen.
Igazából nem is tudom hogyan fordulhat elő. Be kell pipálni azt akinek küldeni szeretnéd és utána a küldésre koppintani. Küldés előtt nézd meg kinek a neve mellett van a pipa!
A másik megoldás hogy a messenger appban megnyitod azt az embert akinek küldeni szeretnéd a képet és ott betallózod a képek közül amit szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!