Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Telefonom nem bírja futatni a...

Telefonom nem bírja futatni a Chromet, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Lassú. A legtöbb oldalt, amit a gagyi régebbi 2019-es Honorom simán megnyitja. Összefolyik, egy képet megjelenít ötször ahogy lapozok, a többit nem látom. Alap oldalakkal, mint például ez a gyakorikerdesek, ingatlan.com vagy akár a rosszlanyok (🤣🫣). Nem tudom használni sem.
2024. jan. 3. 17:18
 1/7 anonim ***** válasza:
89%
Na itt a lehetoseg, hogy kezdj el sportolni, olvasni, emberek koze jarni, normalis eletet elni, nem a telefonodat baszkuralni naphosszat. Elmegy melletted az elet, baratom.
2024. jan. 3. 17:20
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez aztán az értelmes hozzászólás, "barátom"! Miközben te is éppen a telefonodat "baszkuraszod" a gyakorikerdeseken értelmetlen kérdések után!
2024. jan. 3. 17:26
 3/7 A kérdező kommentje:
De egyébként Netbankot sem tudja normálisan megnyitni meg hasonló dolgokat, amik azért elvárhatóak lennének egy alap telefonon is. Samsung A34, alapjáraton egy szar telefon. De megyek is váltok a nyomógombosra, nem valók nekem ilyen nagyvilági dolgok, mint okostelefon.
2024. jan. 3. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmi gond az A34-el, ismerősömnek is ilyen van.

Mind a Chrome, mind a banki alkalmazás kiválóan működik rajta.

Csinálj egy gyári visszaállítást, vagy gondold át, hogy milyen alkalmazásokat raktál rá mostanában.

2024. jan. 3. 17:55
 5/7 A kérdező kommentje:
Próbáltam már mindent... Töröltem az adott alkalmazás adatait, letöröltem, újratelepítettem, ugyanezt csibálja
2024. jan. 3. 18:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Például:

[link]

Mit tudjam én, freemail ugyanez, sokszor a gyakori is. Egy telefonomon nem volt ez, a 12 évvel ezelőtti kezdetleges Nokia okostelefonon sem.

Ezen a telefonon nagyon meglepődtem, mennyire ócska, szar. Ami ugye akkor derült ki, mikor elkezdtem volna használni. Rábeszéltek a szar Samsungra. Ilyen és ehhez hasonló problémáim sosem voltal, kamera kritikán alulian nagyon rossz. De gondoltam ezt valahogy meg lehet oldani. Nem opció a másik böngésző, ezt szoktam meg.

2024. jan. 3. 18:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Használj más böngészőt, pl. Opera, nem kötelező azt a szartengert használni.
2024. jan. 4. 03:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!