Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » "Ez a fióknem tudja fogadni...

"Ez a fióknem tudja fogadni az üzenetedet, mert nem mindenki számára engedélyezte az üzenetküldési kérést" mit jelent FACEBOOKon?

Figyelt kérdés

Ezt kapom, miután ráírtam valakire.

Ilyenkor az engedélykérésekben landol a levelem? Vagy még ott sem?

2024. jan. 2. 19:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Még ott sem.
2024. jan. 2. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy elege lett a sok aberrált fszkalapból. Sehogy se tudsz írni neki. Sőt, ha beállította, még ismerősnek se tudod jelölni.
2024. febr. 29. 08:16
 3/5 anonim válasza:
Ez egy irtózatosan kínos kérdés lesz, de ezt hogy lehet kikapcsolni? Valahogy beállítottam, de egyáltalán nem tudtam rájönni, hogy hogyan kell kikapcsolni😿
2024. máj. 19. 22:52
 4/5 anonim ***** válasza:
#3 [link] és azon belül Hogyan érkeznek meg az üzenetküldési engedélykéréseid? menüpontnál állítható be külön az ismerősök és külön a nem ismerősök számára.
2024. máj. 20. 07:39
 5/5 anonim válasza:
Elvileg mindenki ismerősnek jelölhet és küldhet nekem üzenetet, mindenhol kerestem már, hogy lehet ezt a rettentően irritáló beállítást kikapcsolni, de még mindig ugyan azt írja ki ha valaki üzenetet küld nekem.
2024. máj. 20. 09:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!