Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook lefagyás!?

Facebook lefagyás!?

Figyelt kérdés

Hali!

Megpróbálom érthetően megfogalmazni. Lassan már semmit nem tudok csinálni facebookon, ha megakarok nyitni egy alkalmazást elkezdi tölteni és csak tölt semmit nem csinál. Phrases, Give hearts, Framville stb. Ha frissíteni szeretném az oldalt 5 percig tart.. vagy be se tölt rendesen, lehagy képeket, kommenteket vagy csak a felső sávot hozza be. 4 böngésző van a gépen egyikel sem működik rendesen. Op. rendszer XP Sp 3, nem tudom ez mennyire befolyásolja. Valakinek valami ötlet miért lehet ez és lehet e valamit tenni ellene? Új facebook oldalt nem is tudok létrehozni mivel szószerint lefagy a töltése. Köszi a válaszokat előre is!

2010. okt. 22. 15:40
 1/6 anonim ***** válasza:
nállam is sűrűn befagy.. szerintem ez a facebook hibája.. mert most újítják.. állítólag..
2010. okt. 22. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:

nálam tegnap óta csinálja ezt...

Eddig nem volt gond..De most nekem is sza*:(

2010. okt. 22. 15:50
 3/6 anonim ***** válasza:

tegnap óta nálam is nagyon lelassult

morogtam is hogy mitől lehet

2010. okt. 22. 15:59
 4/6 A kérdező kommentje:
Ezaz szinte semmit nem lehet csinálni.. Képet feltölteni egyátalán nemtudok, de abba már beletörődtem.. Na de azért már az alkalmazásokat sem lehet megnyitni..
2010. okt. 22. 16:07
 5/6 anonim válasza:
nálam meg napokig lassú volt, most meg néhány napja megy.....am jó, hogy mondod, le kell aratnom az epret, remélem nem rohadt még el ....:)
2010. okt. 22. 16:20
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanez van a csajok és pasik alkalmazással is itt.
2011. okt. 12. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!