Fenyegettek már meg e-mailben?
"Mindent tudok és megvetlek érte! Mindenkinek el fogom mondani. A hónap végéig még helyrehozhatod, ha nem teszed, akkor nyilvánosságra hozom a dolgot. Nem viccelek! Vannak bizonyítékaim. " Ezt az e-mailt kaptam múlt héten hétfőn. Az lenne a kérdésem, hogy találkoztatok-e már hasonló, névtelen levéllel, szerintetek igaz lehet-e?
Tudom, akinek vaj van a fején, az ne álljon a napra, de most nem a bűnöm megítélése a kérdés. Ahhoz mellékelek egy linket, ott már kifejtettem miről van szó, aki szeretne ott leköpködhet.

Szerintem vagy csak sejti a levélíró,vagy tényleg tudja..viszont bizonyítéka nincs.
Azért írt név nélkül,mert csak meg akar fenyegetni,mert nem tud bebizonyítani semmit.
Úgy gondolja,hogy ha mégsem igaz,akkor kibújhat a "kavarásért" felelősségre-vonás alól a névtelenségével.

Engem még soha nem fenyegettek email-ban de telefonon már igen..Az én estem úgy volt,hogy a munkahelyemen senkinek nem kötöttem az orrára,hogy elváltam,és pár hónapja egyedülálló lettem.A volt férjemmel teljes egyetértésben,barátként váltunk el,így nem is látszott rajtam,hogy éppen egy válóperen estem át..Válóperem után 3 hónappal összejöttem a kollégámmal(aki ma már a férjem)
és eleinte ezt is titokban tartottam,ugyanis személyes véleményem az,hogy munkát hazavinni nem szabad,és a magánéletet sem szabad a munkába vinni..De végül is kiderült ami nem volt titok csak ne kiáltottuk világgá.
Na és itt jött a gond.Valaki rendszeresen felhívta az otthoni számomat,és ha a férjem vette fel a telefont akkor rögtön jött a szöveg neki,hogy mekkora qrva vagyok,és ugye tudja,hogy kivel kavarok..(a férjem csak pislogott hiszen már nem voltunk házasok)
Addig a telefonálásokkal sem foglalkoztam amíg egyszer a 8 éves fiam vette fel a telefont,és neki nem kezdték ugyanezeket mondani..Erre berágtam! Tudtam,hogy az otthoni telefonszámot csak a munkahelyemen adtam meg.Sejtettem is,hogy ki hívogat,de nem volt bizonyítékom.Én egy nap a munkahelyemen reggel amikor még nem kezdtünk el dolgozni elmondtam mindenkinek,hogy valaki innen telefonál a lakásomra,és ezt-és ezt mondogatja a férjemnek/fiamnak..Elmondtam,hogy hónapok óta elváltam,így nem csinálok semmi rosszat,de ha házas lennék se lenne senkinek köze a magánéletemhez..Elmondtam azt is,hogy nem fogom tűrni a többi telefonálását,éás megtettem a lépéseket ez ügyben..Ugyanis az összes bejövő hívást a rendőrség ellenőrzi egy ideje,és hamarosan megtudom,hogy ki hívott.Majd fel fogom jelenteni..
Nos soha többé nem kaptam telefonhívást,viszont kaptam egy bocsánatkérő levelet..Na ennyit erről..
Én a helyedben visszaírnék,hogy az üzenetét továbbítottad a rendőrség felé,kérted,hogy nézzenek utána ki írhatta(egy jó blöff sokat segíthet)
Vagy egyszerűen ülj le a férjed elé,és mond el neki őszintén,hogy az öccsével kavarsz. Mond el,hogy mivel a házasságban a férjed képtelen a nemi életre így oldottad meg..Inkább tőled tudja meg mint mástól..Bár nem értem,hogy miért nem akarsz válni...Ilyenkor ez a legjobb megoldás,legalábbis inkább ez,mint,hogy a férjedet megalázd ennyire..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!