Temu rendelés. Valaki kipróbálta már?
Figyelt kérdés
Másnak is bedobta már ezt a 80.000Ft-os pörgetést ha 2 rendelés után? Valaki ki próbálta már ?2023. dec. 24. 19:40
1/3 anonim válasza:
Az ilyen oldalakon pszichológiai trükkök tömege található meg, amivel manipulálni próbálnak egy újabb és újabb vásárlásra. A valóságban úgysem fogsz semmit kapni, legfeljebb kamu felárazós kedvezményeket, és a végén megint veszel valamit ezek hatására elcsábulva, amire amúgy semmi szükséged nem lenne.
2/3 anonim válasza:
A Temun szinte csak minősíthetetlenül vacak dolgok vannak.. első rendelés 90% akciós, a többi nem, és sajnos annyit érnek a cuccok, amennyibe 90% kedvezménnyel kerülnek.
3/3 hosszúhajú válasza:
igen!!!! ma jött meg rendelés! nagyon elégedett vagyok. a ruháknál nem méretet kell nézni, pl 38 vagy 42 vagy M vagy XL - hanem a mell, derék cm-ben. így tökéletesek lettek a méretek, jó kis ruhák - láttam ma 3-szor annyi lett, mint mikor rendeltem. a nem ruhafélék is ugyanolyan jók! párnak az ujja hosszabb picit, de pár öltéssel feljebb lehet varrni, illetve vannak tik tok technikák is rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!