Pár percenként elmegy az internet, aztán 5-10 mp múlva visszajön. Mi lehet a baj?
Segítséget szeretnék kérni, mivel folyamatosan megszakad az internetelérésem. Főleg terheléskor csinálja, amikor egyszerre több oldal megvan nyitva és/vagy online játék is fut. Szimplán ledob a net, honlapokat nem tölti be, játékból is kidob, de a tálcán lévő kis ikon nem mutat eltérést, azt jelzi, hogy folyamatos az internetelérés. Szolgáltatóval már beszéltem, ők azt mondják, hogy náluk nem jelez kimaradást, megszakadást, feltehetőleg nálam lesz a probléma. Én routerre gyanakodtam, de azt tegnap cserélte a szolgáltató és a hiba ugyanúgy fennáll, csak mintha most gyorsabban történne ez az egész, hogy elmegy a net, aztán 5-10 mp múlva visszajön. Illetve az új routerrel, ahogy észrevettem, már csak a gépemen megy el a net, telefonon, illetve laptopon, ami vezeték nélküli, ott nem. LAN kábelt ma cseréltem, de semmi változás. A segítséget előre is köszönöm 🙂
Csomag: Diginet 1000
meghalt a hálókártya a gépedben valószínűleg...
azért én egy Linux Mint live CD-t kipróbálnék, hogy azon stabil-e a net...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!