Netflix ajándékkártya hogyan működik?
2 DB vennék 15 ezerért és ha az egyik le fogy akkor használom a másikkal, megoldható?
Vagy elég így 2db 5000 Ft-ért is?
Ha csak hétvégén használom meddig bírja a 15 ezer Ft?
Én is tudok rá tölteni pénzt?
Még nincs Netflix fiókom.
Házhoz szállítással akarom rendelni, akkor kapok Netflix kártyát?
És akkor hogy tudom azt megoldani hogy Telekom sim kártyámról vonja le az összeget?
-HBO MAX
-Skyshowtime
-SCREAM
Le tudja vonni sim kártyáról telefonon és a Google fiókban el is tudom távolítani ha már nem akarom fizetni vagy csak lemondani, ezt lenne jó Netflix-nél is.
Csak az a baj a torrentel hogy a Uloz to most hogy nem lehet használni régi sok film megszerzésére és ezek megszűntek Zippyshare RARBG, akkor hol lehet meg találni mostanság régi filmeket is régi szinkronnal?
Nem tudok ilyen nagy oldalakat már.
Ez ugyan az kérdező, aki tegnap éjfél tájékán feltett egy ilyen Uloz, meg hogyan "tudunk ingyen filmet nézni" és így tovább.. zárt torrent oldalakon lehet letölteni..
Másik megoldás, dvd vagy vhs beszerzed az adott tartalmat, ha van vhs/dvd felvevő, fogod, kimásolod a gépre, ki írod lemezre, vagy merevlemezre rámásolod, és kész!
Attól hogy mindennap ezt kérdéseket teszed fel, nemhogy a kérdést, a regisztrációdat törlik gyk-ról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!