Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Miért van ez Facebookon?

Miért van ez Facebookon?

Figyelt kérdés
Facebookon miért van az, hogy van pl egy 600 000 fős magyar csoport és alig van aktív tag? Ezt úgy értem, hogy a posztokon jó esetben ha van 100 like és kb 5 hozzászólás. Rengeteg magyar csoportban voltam és mindegyikben ez van.. mindegyik ilyen kihalt, így mi értelme ezeknek a csoportoknak? Van pár aktív tag aki állandóan posztol, részt vesz kommentekben a többi 600 000 taggal mi van? Tudom manapság senki nem használ Facebookot de pont a csoportok amik még mennek és pont ezért fura.

2023. dec. 17. 04:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Mert penzert lehet venni "kovetoket" es lajkokat. Viszont egyszer megvettek a "koveto" letszamot, de az;rt mar nem fizetnek, hogy a "kovetok" eljatsszak, hogy elo szemelyek.

Nezz meg par ilyen passziv "koveto" oldalat, es ra fogsz jonni, hogy fake oldalak, millio dolgot "kovetnek", de nincs egy sajat posztjuk eveken at. Nincsenek fenykepeik es barataik is alig.

2023. dec. 17. 07:22
 2/2 anonim ***** válasza:
ez a Facebook. Nem kötelező használni.
2023. dec. 17. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!