Facebook miért árulkodik rólam az ismerőseimnek, hogy mihez szóltam hozzá? Hogy lehet kikapcsolni?
Egy közösségi oldalról van szó, ahol az aktivitást az generálja, hogy az emberek tartalmat hoznak létre és arra mások reagálnak. Ez adja az egész lényegét, amivel ha nem értesz egyet, akkor ne használd az adott funkciót.
Privát szférára hivatkozol, ami abban a pillanatban vesztette el a privát jellegét, hogy te valamihez hozzászóltál, és a nyilvánossággal megosztottad a véleményed.
2/5 ez nem korrekt.
Ahol bejegyzést teszek, az adott csoportban ott a csoporttagok olvashatják a bejegyzéseimet.
Pl. Egy zárt csoportban, amely teszemazt a prosztata nagyobbodással élő emberek hoztak létre eszmecserének.
Erre jön a facebook, és tájékoztatja a közeli ismerőseimet, akikkel mondjuk nem akartam megosztani ezt az információt, hogy hozzászóltam az adott csoportban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!