Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hová tűntek a Youtube videóim?...

Hová tűntek a Youtube videóim? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Nem vagyok járatos a témában, ha valaki tud, kérem segítsen!

Youtube-ra fel volt töltve kb. 40 videóm (privát, nyilvános és nem nyilvános videók vegyesen), ha rámegyek a saját csatornámra, ahol ezek voltak, akkor csak 8 videót jelenít meg. Viszont az egyik eltűnt videónak megvan a közvetlen linkje, az továbbra is működik, szóval maga a videó nem törlődött.

A másik dolog, amit nem értek, hogy ugyanahhoz a google fiókhoz elvileg két youtube csatorna tartozik, ha belépek a youtube-ra akkor csak egy csatotnát látok (ami egyébként üres), a másik csatorna, ahol a videók voltak/vannak nem jelenik meg, így nem is tudok rá váltani.

Azt is csak úgy tudom elővarázsolni, a fent említett eltűnt videó linkjén rákattintok a saját nevemre, és akkor előjön ez a bizonyos egyébként nem látható csatorna, amin az a 8 megmaradt videó van.

Mi lehet ez a kavarodás? Tudja valaki a megoldást? Előre is köszi!

2023. dec. 10. 20:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez talán segít:

[link]

2023. dec. 10. 21:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, én is ezeket néztem, ami a videóban van, de mindkét helyen csak az üres csatornát látom. Ment a zöld kéz a segítő szándékért.
2023. dec. 10. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Próbáld a fiókváltás alatt hozzáadni a másik csatornádat, ami most nem látszik.
2023. dec. 12. 23:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Kipróbálom!
2023. dec. 13. 00:13
 5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött be, létrehozott egy ugyanolyan nevű csatornát, de más azonosítóval, úgyhogy töröltem is. Olyan ötletem támadt még, hogy törlöm az egyetlen látható (üres) csatornát, hátha akkor visszateszi az elűntet, de nem merem meglépni, nehogy az is törlődjön.
2023. dec. 13. 00:35
 6/7 anonim ***** válasza:
A studio.youtube.com felületen sem látod őket?
2023. dec. 13. 07:07
 7/7 A kérdező kommentje:

Ott sem.

Egyébként már nagyjából sejtem mi lehet a gond, ez a csatorna, amit nem látok egy ún. Márkacsatora és ebben valamiért csak a nyilvános videókat látom, azt a bizonyos 8 db-ot. A másik csatorna, amit látok a csatornalistában az a privát csatorna, ami üres. Ahogy olvastam nem rég virálta át ezeket a youtube. Szerintem itt rontottak el valamit nálam.

2023. dec. 13. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!