MAC címet laikusként hogyan tudom megváltoztatni vagy elrejteni Windowsos laptopon?
Nem akarok a laptopon átállítgatni dolgokat amikhez nem értek.
Az lenne a lényeg, hogy egy bizonyos honlap ne lássa vagy ne a valódit lássa. Ugyanis MAC alapján szűrnek felhasználókat.
Esetleg Avast Security böngésző vagy hasonló böngésző alkalmas erre?
Vagy bármit amit laikus is könnyen tud használni?
Nem is cél, hogy a Windowsban megváltoztassam ideiglenesen vagy főleg tartósan, csak, hogy adott esetben X honlap ne lássa!
Köszönöm!
De nem csinálok vele gondot, ugye? Nem rontok el semmit? Nem lesz következménye? Csak hogy nem látja a honlap?
És hol hogyan tudom átírni?
De ha az IP címem változik amikor routert kihúzom és bedugom a konnektorba, akkor az alapján sem szűrhetnek?
Akkor hogy szűrik, hogy ez a gép ugyanaz mint a másik felhasználóé? Ezt hogy szűrik?
IP címet meg tudom valahogy változtatni?
A helyet (persze csak hozzávetőlegesen ahogy írtad) hogy látják? Ha nem én adom meg.
IP alapján sem igazán szokás szűrni manapság, mert nagyon sokan vannak NAT mögött, és az ő IP címük kifelé ugyanaz. Ettől függetlenül vannak olyan oldalak, amik szűrnek IP alapján is, de ez nem gyakori.
Manapság inkább digitális ujjlenyomat alapján szűrnek, ami nagyon sok jellemzőbőll áll össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!