Facebook/Meta nem enged be. Hiba helyrehozása hogyan?
A Meta telóról egyszercsak kidobott, hogy jelentkezzek be újra. Ritkán előfordul, eddig nem volt probléma. Most azonban nem enged be újra.
Bejelentkezésnél a helyes a jelszó is, de ezt írja ki:
"Sikertelen bejelentkezés. Váratlan hiba történt. Kérjük próbáld meg újra."
Ha ezt teszem azt írja ki: "Érvénytelen hitelesítő adatok. Érvénytelen felhasználónév vagy jelszó"
Holott a jelszó és a név is rendben van.
Nem törölték a fiókot. Nem törték fel, ugyanis számítógépen ki sem lépett, tökéletesen tudom használni, nem kaptam emailt, jelszó emlékeztetőt, kétlépcsős sms-t, nincs benne más általi tevékenység stb.
Egyszerűen telefonon nem enged be.Találtam egy korábbi kérdést, ahol ugyanez volt a probléma, de magától helyre jött a kérdezőnek 7 óra múlva.
Nekem 20 óra telt el azóta. A facebook help-ben sok megoldást nem találtam
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Valaki tudna tanácsot adni?
Kérdező én se tudok belépni. Én laptopról használom a facebook-ot.
Nekem is rendben van az e-mail cím meg a jelszó. Nekem is kiírja helytelen jelszó. Próbáltam jelszót változtatni, de semmi. Dolgoznak a hibán vagy valami ilyesmit ír ki angolul a facebook.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!