Marketplacen miért irnak rám ilyen kamu néger profilosok hogy megvennék a termékeim?
A későbbiekben esetleg kapsz a megadott e-mail címedre egy csomó üzenetet, amik káros tartalmakat, kémprogramokat, vírusokat tartalmaznak.
Vagy a "vevők" maguk kérnek meg, hogy a távolról történő átutalás miatt telepíts már fel a gépedre egy bizonyos programot, ami persze nekik hasznot, neked kárt okoz.
Olyan is van, hogy a csomagküldő szolgálat nevében jön üzeneted - persze hamis -, hogy a "vevőd" kifizeti a szállítást, ezért add már meg a személyes és bankkártya adataidat, amivel így vissza tudnak élni.
Nekem a hirdetés feladása utáni első fél órában 4-5 ilyen jött. Ugyan nem afrikából, hanem modell külsejű csinibabáknak támadt az a leküzdhetetlen vágya, hogy azonnal videokártyát vegyenek. 2023-ban regisztrált valamennyi magyar asszonynéven(valamilyen -né) és tele voltak orosz ismerősökkel, de olyan is volt, akinek egy sem volt. Adjam meg az email címemet, küldik a GLS-t.
Tedd azt, amit én is. Azonnal válasz nélkül töröltem mindegyiket.
ma 15:12
"leküzdhetetlen vágya, hogy azonnal videokártyát vegyenek."
ez jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!