Jól látom, hogy a Teracodra mentik át az összes SD-t az enkórról?
A torrentezésnek a terjesztés a lényege. Amelyik releaser csapat nem csak egy adott oldalnak dolgozik, eleve egy tucat másikra is ugyanúgy kiszórja a cuccait. Ez mindig is így volt, nem váltotta ki esemény.
Ami az SD tiltáshoz kapcsolódik, az megmutatkozhat olyan dologban, hogy az addig nC-re SD-t feltöltő releaser átmegy más oldalakra, ha folytatni akarja a munkáját.
„nincs ezen semmi meglepő”
De ekkora mennyiségű feltöltést én még nem láttam. Csak SD, és gyakorlatilag ezrével mennek át a filmek. Ezrével.
„Ha nincs rá igény úgy is elhal a torrent hamar, mert nem lesz mögötte seeder.”
Diablon, Majmon, Insane-en stb. is gyakran elhalnak, akár egy hét alatt a HD-k.
„Nem jól látod.”
Akkor valakinek éppen most támadt kedve eszméletlen mennyiségű SD-t feltölteni? Éppen most?
😃 Akkor át tradelik az nCoret, ez miért baj, vagy érdekes.
Ncore-ra 12 éve töltöttem fel egy HD filmet ami nem volt elérhető ott, azóta is él a torrent.
3 oldalon vagyok regisztálva, ha nincs az eggyiken megnézem a másikon. Nem naplózom, melyikre mit és mennyit töltenek, legyen meg amit keresek oszt jónapot.
„😃 Akkor át tradelik az nCoret, ez miért baj, vagy érdekes.”
Felnéztem, gyorsan át szoktam pörgetni, hogy mi lett feltéve, erre csak nem csökken a dátum, csak nem fogynak a filmek :) És 99%-ban SD.
Ennyi. Hol kérdezzem meg, mi állhat a háttérben, ha nem a GYAKORI-n? :)
Mi kéne a hátterében álljon? Milyen választ vársz erre? Szabin van a feltöltő és ráér, vagy jött egy lelkes feltöltő Teracodra, és elkezdett töltögetni felfelé.
Pici oldal, könnyű találni olyat, ami nincs fent, ebbe bármit belelátni fölösleges. Meg miért kéne átmenteni bármit is ncore-ról? Ha bármit át kéne menteni, mert mondjuk lekapcsol az oldal, akkor se a legkisebb oldalakra fogják átvinni az anyagokat, hanem egy nagyobb forgalommal bíróra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!