Az internet gyorsasága kapcsolatba hozható a gép minőségével?
Kábeles netem van, ami kegyetlenül belassult. összefügg azzal, hogy már viszonylag régi a gépem?
Ha rákötöm pl egy vadiúj laptopra, akkor gyorsabban fog működni?
Pedig már 2 éve van ez a net, s az utóbbi pár hétben tapasztaltam, a szolgáltató szerint viszont nincs gond a nettel, csak a gép szar...
Köszi a válaszokat
Pontosan nem tudom sajnos h milyen a netünk, de asszem 500 mBit, /rem nem írtam most hülyeséget/.
A gépem pedig kb 8 éves: akkor nagyon hiper- szuper gép volt. ma már ugye vannak jobbak, de azért még így is viszonylag jó, alap dolgokat meg lehet rajta csinálni.
Volt már párszor gondom a nettel, mert nem működött, v nem úgy ahogy kéne.
Az elmúlt pár hétben pedig nagyon lassú lett, van h gondolkozik mint egy hülye, v lefagy.
a szolgáltatótól aki kijött azt mondta h nincs gond a nettel, csak a gép szar. ezt valahogy nehéz elhinnem.
Már volt olyan afférom h 3x hívtam ki őket, mindig azt mondták h nincs gond a nettel, a végén kiderült h a tetőn volt a gond...
Ja és laptopot szeretnék venne ebben a hónapban, és rooter-on keresztül szeretném fogni ezt a netet.
rendesen fog nekem működni a véleményetek szerint, v tényleg a pár hét alatt ennyire szar lett volna a gépem?
Sajnos folyamatosan.
De viszont van hogy bekapcsolom a gépet jól mőködik, s utánna kezd lassulni.
Egy lakótelepen lakunk egy kis városban, annyira nem lehet túlterhelve.
Meg azt mondták h bizti vírusos a gép, na én leszedtem még egy új irtót is, de persze nem talált semmit...
Igazán azton vettem a legjobban érszre, h a facebook-on, nem mennek pl a játékok, sem az alkalmazások, mindenen csak gondolkodik
ha innen akarok menni más oldalra, pl freemail, akkor meg lassan tölti be az új oldalt...
De hát könyörgöm miért nem méred meg a netedet és akkor a saját szemeddel is láthatnád ,hogy jó e vagy sem ?
Mert ha a speedteszt szerint rendben van a neted akkor tényleg a géped a hibás.
Down.: 1,21 Mb/s
UP.: 0,24 Mb/s
A helyi kapcsolatnál pedig ezt a sebességet írja ki a gépem: 100 Mbps
Bocsi, de nem igazán értek hozzá... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!