Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Véletlenül rányomtam a tetszik...

Véletlenül rányomtam a tetszik gombra a főnököm képénél, de azonnal visszavontam, kap erről értesítést?

Figyelt kérdés
2023. nov. 23. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
igen, tudni fogja, hogy munkaidőben facebookozol.
2023. nov. 23. 18:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Az lenne a kisebb baj ha munkaidőben csináltam volna. Inkább az a bajom, hogy azt fogja hinni, hogy esetleg akarok tőle valamit.. Nem régen halt meg a férjem, a főnököm is nem régen jött hozzánk dolgozni, és ő jelölt be. Megnéztem egy képét itthon nem munkaidőben, és véletlenül rányomtam.
2023. nov. 23. 18:29
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit paranoiás vagy.

Az, hogy valakinek lájkolod egy fotóját, még nem jelenti azt, hogy rá akarsz mászni.

Fordítva is, ha valaki lájkol neked valamit, nem jelenti azt, hogy rád akar mászni.

2023. nov. 23. 22:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha meghív vacsorára valahova akkor tudni fogod hogy kapott róla értesítést..
2023. nov. 24. 01:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Biztos, hogy kapott értesítőt róla, válaszul az összes képemet "belájkolta", amin egyedül vagyok rajta.
2023. nov. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!