Ha a Jófogáson eladóként nem adtam meg a telefonszámomat, akkor miért kaptam az általam hirdetett dologgal kapcsolatos kérdést Viberen?
A telefonszáma is ott szerepelt, a névnek pedig Annet volt megadva. Igen, jól írtam: Annet és nem Anett.
Az azonnali megvételt ígérő és a GLS-sel való szállítást ígérő üzenetet is kaptam. Azt nem a Viberen, hanem a Jófogáson.A küldőjét rögtön le is tiltottam!
Már ott tartunk, h sehol nem nem lehet a hirdetést biztonságosan feladni? Minden oldal adathalászokkal van tele?
A Facebookon is jártam már így.
Csak a hirdetésben nem adtál meg számot, vagy az egész oldalon sem? Mert ha a profilodban benne van kitöltve, lehet a rendszer lehetőséget ad a kapcsolatfelvételre, és akkor megkapja az érdeklődő.
A csalókkal nem tudnak mit csinálni, mindenhol vannak. Ami működik ellenük, azt sokan elutasítják (pl. telefonszámos kétfaktoros hitelesítés), a sima egyfaktoros e-mail+jelszó regisztrációt a botok gond nélkül kijátsszák.
Meg volt adva a telefonszám. Aki érdeklődött, annak is ott volt a száma.
A telefonomon nincs rajta a Jófogás app-ja, de az sztem mindegy.
Szoktak Viberen is érdeklődni a meghirdetett cucc iránt?
Nem adott semmilyen árajánlatot, csak megkérdezte,h aktuális-e még.
Semmilyen adatot nem adtam meg,nem is válaszoltam rá, máris blokkoltam.
Jofogason megtalálta a hirdetésed.
Elmentette a számod, hogy később megkeressen.
A telefonján lévő viber alkalmazás egyből jekezte, hogy ehhez a számhoz tartozik viber fiók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!