Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A face-n a 'bekövetés' egyenlő...

A face-n a 'bekövetés' egyenlő a feliratkozással?

Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen. Ha nem ismerősöd a profil, akkor a nyilvános bejegyzéseire iratkozol fel, és jelenik meg a hírfolyamodban.
2023. nov. 16. 14:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Az úgy volt, hogy a nyilvános hírfolyamban ajánlotta/kérte valaki, hogy "kövessük be"...és melékelt egy linket, amire kattintva tényleg előjött az ő oldala, és ott csak olyan gombot találtam, hogy feliratkozás...arra rákattintottam. Így most én "bekövettem" őt?
2023. nov. 16. 14:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ugyanaz, csak a különböző oldalak máshogy nevezik ugyanazt a funkciót (követés, feliratkozás, előfizetés), egymás szinonimái. A bejegyzésben azt írta le, amire gondolt, de a Facebookon más a neve.
2023. nov. 16. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, gyakorlatilag ugyanaz a kettő.
2023. nov. 16. 18:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi..... Azonban az előfizetés az már szerintem egy más kategória... Még ha a másik kettő ugyanazt is jelöli de ez a pénzes dolog úgy mint előfizetés ez már szerintem nem ebbe a körbe tartozik
2023. nov. 17. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!