Valaki segítene Total VPN beállításában?
Sziasztok!
Megvásáoltam a total vpn-t és amikor beállítom magyarországot mindig azt dobja ki hogy "There was an issue connecting to the VPN server"- "A paraméter nem megfelelő"
Először próbálok VPN t használni, a fiam e-krétájára szeretnék csatlakozni vajdaságból.
Windows 10 em van és Chrome böngészőt használok.
Segítségeteket köszönöm.
A hivatalos oldalukon ennyi segítséget javasolnak:
Mondjuk szerény véleményem szerint én tartózkodnék ettől a megoldástól.
A súgóközpontjuk használhatatlan, a szolgáltatásukat nem lehet beállítani elterjedt VPN-megoldásokhoz (OpenVPN, Wireguard, PPTP,...), nincs kapcsolati űrlapjuk (hacsak nem a webes ügyfélfiókon - [link] - keresztül), illetve az is nagyon árulkodó, hogy az oldal alján van egy link az "antivírus" termékük eltávolítására:
és a felhasználói fiók deaktiválására:
Én inkább valamelyik nagyobb szolgáltatóval próbálkoznék - például:
Mostmár látom én is komolytalan weboldal, a pénzemet sem tudom igazán visszkérni, pedig 30 napos visszafizetési garanciával hírdetik magukat.
A krétától már többször kértem segítséget de választ egyszer sem kaptam.
#3: "a pénzemet sem tudom igazán visszkérni"
Elvileg az alábbiak:
szerint bejelentkezés után a vezérlőpanelen:
az alábbi oldalon:
küldött hibajegyen, vagy a +44 808 169 7741-es telefonszámon tudod lemondani.
"A krétától már többször kértem segítséget de választ egyszer sem kaptam."
Sajnos a Kréta sem igazán tud mit tenni - mivel ez egy kifejezetten belföldi rendszer, a külföldi hálózatokból jövő kéréseket érthetően blokkolják - ebben az esetben, csak a VPN szolgáltatásokat javasolni (a TotalVPN-hez meg nincs közük, az egy angol cég).
Köszönöm
Próbáltam, de sajnos mindig ez az üzenet:"unable to handle your request"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!