Hogyan lehetséges az infinite scrollingoló vásárlós oldalakon ott folytatni a görgetést ahol előző nap abbahagytam?
Figyelt kérdés
Például keresnék valamit a temun ahol rengeteg a termék, de én türelmesen végig nézegetném a kínálatot, hogy megtaláljam amit akarok. De ha abbahagyom másnap nem tudom ugyanott folytatni ahová már sok sok sok idő alatt legörgettem előző na. Van valamilyen lehetőség, kiegészítő a böngészőhöz vagy valami amivel ez megoldható?2023. nov. 15. 13:02
1/4 anonim válasza:
Ha az URL-ben leköveti a számozást, akkor elég lenne a linket elmenteni. Egy ilyen oldalon viszont napi szinten változhat a kínálat de még a listázási sorrend is mindenféle algoritmusok vagy akár befizetések alapján, ezért az a lista amit tegnap megnéztél, ma már valószínűleg nem létezik. Hiába benne van a tegnap látott termékek 90%-a, csak a sorrend lesz más.
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos a link mentése nem működik azt próbáltam, a linket beillesztve újra a lista elején áll. Valamint még az is megtörtént, hogy azt a biztonsági puzzle huzgálót görgetés közben egyszer csak beadta, behúztam a helyére és mikor eltűnt megint a lista elejére állt ennyitõl, nagyon bosszantó.
2023. nov. 15. 13:14
3/4 anonim válasza:
Mert mire másnap leültél a gép elé valaki elnyomkodta..???
4/4 anonim válasza:
A Temu ebből a szempontból hasznavehetetlen, egyszerűen nem te irányítod meddig akarsz jutni a nézelődésben pedig mikor tényleg végignéznéd pl az összes tatyót ami téged érdekelne akkor ez a végtelenített dolog ezt megakadályozza és kész. Csak olyat érdemes onnan venni ami nem nagy variációkban van. A többiért át kell menni az alira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!